Тамара Тасеска е добитничка на безжични слушалки Sony во наградната игра „Биди ти музички уредник“ на Радио Канал 77

Тамара Тасеска е добитничка на безжични слушалки Sony во наградната игра „Биди ти музички уредник„ на Радио Канал 77, која се реализираше во месец јули.

Во прилог е видео од извлекувањето:


Во етер
Наслов
Изведувач

Background