Трајан Димковски: Засега нема ниту една пријава до обвинителството за злоупотреби во земјоделието(видео)

Засега до Обвинителството не се поднесени никакви материјали т.е документации со кои се укажува на сомневање за злоупотреби во земјоделието, вели министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски во неговото гостување во емисијата Стадион.

Тој тврди дека се уште се работи и дека поголем дел од документацијата се наожа во Бирото за вештачење.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background