Трпе и Полицаец

Трпе легнал на паркиралиште и спие. Дошол полицаецот, го буди и му вели:
Разбуди се, Трпе! Не си ти кола!
Па, не си ни ти пајак – одговара Трпе.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background