Трпе и Трпана: секс проблем

Трпе и Трпана во последно време не им одело никако во сексот. Отишол Трпе на лекар да се жали за маката која го снашла:
– Драги докторе помагај. Трпана воопшто не ужива кога имаме односи!

– Ех, мој Трпе, пробај малку да направиш атмосфера еве, на пример, обиди се да донесеш црнец и нека ве лади со лепеза додека вие двајца имате секс.

Трпе така и направи Црнецот мавта, Трпе почнал, а Трпана мртва ладна. По некое време станува Трпе и му вика на црнецот:

– Ајде да се смениме – ти качи и се, а јас ќе ладам!

И се качува црнецот на Трпана, а таа се мрднува од задоволство. Вика пустата, да не ја препознае човек. И тогаш Трпе му вика на црнецот:

– Гледаш ли бе како се лади, пи*ка ти мај*ина!


Во етер
Наслов
Изведувач

Background