ФОТО: Во што се маскираа познатите за Halloween?

Ако Божиќ е време кога светски славните на некој начин се натпреваруваат со тоа чиј дом е поубаво украсен или чија елка е поголема, Halloween, или Ноќта на вештерките е момент кога впечатливоста и инвентивноста на маските доаѓаат на цена.

И оваа година, некои од нив се потрудиле повеќе од другите. А има и такви кои можеби баш и не им било важно дали ќе привлечат подеднакво големо внимание како она кое го привлекле нивните колеги.

На социјалните мрежи покажаа каков е нивниот избор на маска, па како изгледаа дел од нив можете да погледнете на фотографиите во прилог.

 

 


Во етер
Наслов
Изведувач

Background