ХО ХО ХО !!!

И оваа година Дедо Мраз ја очекува Вашата Новогодишна жлба, не пишувајте писма само јавете се на бесплатниот телефонски број 0800 80 222 и кажете ја Вашата Новогодишна желба.

Од 21.12.2020 до 31.12.2020 најкреативните Новогодишни желби ќе добијат подароци од нашите спонзори :

  • Осоговски млечни производи
  • Intaj Home – Струмица
  • Природна минерална вода Евина
  • Хартиена галантерија Фамилија
  • Еуролинк Осигурување

Јавете се на 0800 80 222, не боли и не чини ништо

Правилникот прочитајте го ОВДЕ


Во етер
Наслов
Изведувач

Background