16,7 милиони долари е проценета колекцијата која го собори светскиот Гинисов рекорд

Виатмански бизнисмен ја има најскапата колекција на виски.

Кога ја започнал колекцијата пред 20 години виатнамскиот бизнисмн Viet Nguyen Dinah Tuan не се надевал дека некогаш ќе освои светски рекорд со својата колекција на виски.

Forbes


Во етер
Наслов
Изведувач

Background