20 најдобри места за патување во 2020

Доколку овие денови правите планови за тоа која дестинација би можеле да ја посетите во текот на претстојнава година, можеби некои од предлозите во видеото во прилог ќе ве инспирираат со својата уникатност и автентичност.

CNN Travel's 20 best places to visit in 2020

Here are the top 20 places to visit in 2020 https://cnn.it/39uGBQO

Gepostet von CNN am Mittwoch, 1. Januar 2020


Во етер
Наслов
Изведувач

Background