5 прашања за 5 Осмомартовски подароци

Радио Мрежа Канал 77 и годинава го реализираше Осмомартовскиот предизвик за сите дами со проектот „5 прашања за 5 Осмомартовски подароци“. На поставената апликација на kanal77.mk, припадничките на понежниот пол покрај своите податоци требаше да одговорат на петте прашања поврзани со денот на жената. Проектот го реализиравме со ЈК Травел-Битола, Екстрим парфеми, Сара-Колант-Скопје, Магнолија-Кочани, Елит кафе, а учество во истиот зедоа околу 300 дами.

Добитнички на подароци се:

  1. Лидија Босилкова-Битола (ЈК Травел и Екстрим парфем)
  2. Весна Миленковска-Скопје (Екстрим парфем, Сара Колант и Елит кафе)
  3. Маријола Андонова-Неготино (Екстрим парфем и Сара Колант)
  4. Маја Бошевска-Битола (Екстрим парфем и Елит Кафе)
  5. Радица Грамбозова-Скопје (Екстрим парфем и Магнолија Кочани)

„Жената настанала од машкото ребро, а не од неговите стопала за да се гази по неа…Не од од неговата глава за да владее со неа, туку од колкот за да му биде еднаква…Под рацете за да биде заштитена и покрај срцето зада биде сакана“-Талмунд

„Со жена се расправа срцето, не умот“-Метју Арнолд

„Силата на жената произлегува од факт што ни психологијата не може да го објасни.Мажите може да се анализираат, а жените…. само да се обожаваат“-Оскар Вајлд.

Среќен 8 Март, Ви посакува екипата на Канал 77.

 


Во етер
Наслов
Изведувач

Background