Eye Cue со кавер за Perfect strangers

По преработката на популарната македонска „Јано мори“,  за кои направија и спотови за македонската и англиската верзија, Марија и Бојан од Eye Cue ги почестија фановите на Фејсбук, со неофицијално видео во форма на кавер на познатиот хит на J.P Cooper, Perfect Strangers.

Како звучи оваа тема во нивна изведба, слушнете во прилог.

Starting the week of with JP Cooper ‘s groovy tune #PerfectStrangers ❤️ #jamwithjp

Gepostet von Eye Cue (Official) am Montag, 18. November 2019


Во етер
Наслов
Изведувач

Background