Вечер со Симона

Понеделник 18:00 21:00
Вторник 18:00 21:00
Среда 18:00 21:00
Четврток 18:00 21:00
Петок 18:00 21:00

Вечер со Симона


Кога на „менито“ имате одличен музички микс, денот не може да заврши никако поинаку освен совршено.

Симона Мано


Јас ја обожавам ноќта и затоа ја водам ноќната програма на радио !

Баш затоа, секоја вечер ја поминувате и завршувате со мене на радио.

Максимално опуштена, забавна и секогаш тука за вас.

Секој работен ден од 18 до 21 часот по напорниот ден имаме една мисија да ве забавуваме и опуштиме.

Без разлика дали не слушате на работа, дома, додека спортувате или се рекласирате ќе слушате само хитови.Во етер
Наслов
Изведувач

Background