Само хитови

Понеделник 21:00 07:00
Вторник 21:00 07:00
Среда 21:00 07:00
Четврток 21:00 07:00
Петок 21:00 07:00

Ако наутро се дружевте со Христина и Мирко, претпладне со Јаков, попладне со Ангела, до 21 часот со Симона, по 21 часот, можете да се дружите со нашиот музички избор во текот на целата ноќ.

Од 21 до 7 наутро, правиме селекција на актуелни и нови хитови од домашната и глобалната сцена, во комбинација со безвременски парчиња кои немаат рок на траење

Остануваме верни радио пријатели, во секое време од денот и ноќта!Во етер
Наслов
Изведувач

Background