Попладне со Анѓела

Понеделник 14:00 18:00
Вторник 14:00 18:00
Среда 14:00 18:00
Четврток 14:00 18:00
Петок 14:00 18:00

Попладне со Анѓела


Во попладнето, Канал 77 е верен пријател на оние кои на крајот на работниот ден, со насмевка возат накај дома.Ангела Пингова


Го сакам секој нов ден, сакам сонце, сакам кафе, а мразам да зборувам сама за себе.

Во етер
Наслов
Изведувач

Background