Работно време со Виктор

Понеделник 10:00 14:00
Вторник 10:00 14:00
Среда 10:00 14:00
Четврток 10:00 14:00
Петок 10:00 14:00

Работно време со Јаков


Секој работен ден од 10 до 14 часот имаме една мисија да ве забавуваме, разиграме и информираме.
Без разлика дали не слушате дома, во автомобил или на работа ќе слушате одлична забава, брзи и точни информации и само хитови.


Виктор Вукановски


Најважна цел во животот ми е максимална релаксација. Па што ќе ни живот ако сме константно под стрес?

Затоа и ја обожавам зен-философијата и уметноста на тоа да не се прави ништо. Тоа не значи дека сум мрзлив, туку дека уживам во уметноста... а и немам многу што да кажам за мене.

Едноставен човек со комплицирани мисли. Бавен човек со брзи идеи. Диво дете со мирни навики... Ох, пак ми залута умот и почнав да философирам.

Инаку, уживам во тоа да ја насмеам и забавувам публиката, бидејќи нешто што најмногу сакам е да го разубавам денот на другите, макар и на кратко. Хуморот сепак ми е движечка сила во животот. Ах, пак се зазборив и не го видов времето. Време е да одмориме малку!Во етер
Наслов
Изведувач

Background