Аргентина

Игор Филевски – Филе, Македонецот од Малта, кој е страстен навивач за аргентинската фудбалска репрезентација, што дури и својата ќерка за крстил Аргентина, знаел кој ќе го освои фудбалскиот трофеј во Катар. Во разговор за емисијата „Стадион“ на Канал 77 вели дека се знае кој е Лео Меси и која нација е фудбалска. За тоа […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background