Беким Сали

Интересот за вакцинирање против Ковид-19 е низок и покрај трендот на благ пораст на трендот на нови случаи на заболени. Потврда за ова стигна од министерот за здравство, Беким Сали, кој во емисијата Стадион на Канал 77 соопшти дека четири месеци истекуваат роковите на набавените вакцини. -Вакцините со кои располагаме рокот им истекува до крај […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background