Георги Трендафилов

Состанокот со Вархеи бил побаран и закажан кон крајот на минатата година и не бил врзан со случувањата во Охрид. Ова во емисијата „Стадион“ на Канал 77 го истакна Георги Трендафилов од Граѓанско демократската унија кој неделава беше еден од македонските бугари во Брисел на средба со еврокомесарот Оливер Вархеи. Со еврокомесарот како што истакна […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background