Глигор Бишев

Потребно е да се врати ентузијазмот во бизнисот за бизнисмените, како што тоа го сторивме во фудбалот, изјави при гостувањето во емисијата Стадион, на Канал 77, првиот човек на Шпаркасе банка во Македонија, и активен чен во Стопанската Комора, Григор Бишев. „Една од активностите во рамките на Стопанската комора почнувањето со обуките на меки вештини-Како […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background