данела арсовска

Директорката на ЈКП „Комунална хигиена“ Скопје, Косана Мазнева којашто на директорското место на претпријатието остана и покрај сугестијата на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски до сите директори поставени од ВМРО-ДПМНЕ да си дадат оставки откако се нарушија односите со градоначалничката Данела Арсовска, денес при гостувањето во емисијата „Стадион“ на Канал 77, не сакаше да одговори […]

Координаторките на советничките групи на двете најголеми партии во Град Скопје, СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ, денеска во рамки на гостувањето на градоначалничката Данела Арсовска во емисијата „Стадион“ на Канал 77, имаа можност да ги искажат своите ставови во однос на последните случувања во Советот, но и да и постават прашања на градоначалничката. Координаторката на советничката група […]

Градоначалникот има суверено право да се обрати пред советот, колку пати сака и по колку време сака, вели градоначалничката на Град Скопје Данела Арсовска откако вчера претседателот на Советот на Град Скопје, Трајко Славески, и го исклучуваше микрофонот на говорница, па таа го нарече Талат Славески. Таа во емисијата „Стадион“ на Канал 77 рече дека […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background