Демократи

Лидерите на политичките партии Интегра, Единствена Македонија и Демократи денеска во емисијата „Стадион“ на Канал 77 зборуваа за уставните измени и категорични се дека македонскиот народ мора да стои во Преамбулата на Уставот. Лидерот на Единствена Македонија, Јанко Бачев, се согласува со предлогот на Мицкоски за уставни измени налик хрватскиот модел на уставот. Тој вели […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background