еу

-Никогаш нема да ги доведеме нашите идентитет и достоинство за кои никогаш нема да се преговара, а тоа е нашиот идентитет како Македонци кои говорат македонски јазик, рече премиерот Зоран Заев во интервју за радиото Канал 77 во емисијата Стадион. Тој уште еднаш порача дека ги разбира граѓаните и нивните реакции, ама лидерите се тука […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background