жештини

Се’ уште владеат високи температури и не’ очекуваат топли денови. За полесно да ги преживеете жештините, следете ги следните препорачани мерки и правила кои ние ви ги препорачуваме: Никако на сонце од 10 до 17 часот. При излегување, задолжително заштитете ја главата. Дневно пијте од 2 до 3 литри течности. Избегнувајте пржена, мрсна, слатка и […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background