забен камен

Наслагите од забен камен не само што изгледаат грдо, туку можат да предизвикаат и сериозни проблеми. Забниот камен е тврда наслага на забите која се таложи со текот на времето. Доколку спаѓате и вие во категоријата на луѓе кои се тресат од страв при посета на стоматолог, тогаш ова природно решение е идеално за вас. […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background