миа

Дописникот на МИА од Софија, Николај Крастев,  беше гостин во денешното издание на емисијата Стадион на Канал 77. Тој не верува дека на 14 декември на самиот на ЕУ, ќе дојде до откочување на процесот за утврдување на датум за почеток на преговорите на Македонија со ЕУ. „ Не е реално да се мисли дека […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background