облека

Досега многупати сте се спакувале како што треба, веруваме, меѓутоа неколку трикови и совети никогаш не се на одмет. Во овие неколку видеа сигурно ќе откриете нешто што не сте знаеле, а ќе ви го олесни летното пакување. Како да сокриете важни предмети, како да заштедите простор, како да не си ја извалкате облеката уште […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background