Павле Богоевски

Тоа што дел од билатералните прашања се вметнати во преговарачката рамка и што со самото тоа се дава легитимитет на дел од бугарските позиции се две работи кои што реално не ми се допаѓаат во преговарачката рамка. Сигурно има повеќе од три коишто се дел од тој компромис којшто го постигнавме, но исто така има […]

„Тие што тепаа не можат да се наречат уставобранители, насилно да се влезе во домот каде што е пишуван тој Устав, да се обидете да ги тепате или убиете оние кои граѓаните ги одбрале да го претставуваат тој Устав, може да се нарече секако, но не и бранење на Уставот”, изјави поранешниот пратеник во Собранието, […]

https://www.youtube.com/watch?v=ZXmjre5AsQY

Во етер
Наслов
Изведувач

Background