пар

Млад пар на мрежата reddit, побара помош од интернетот, тие побараа од членовите да го остранат човекот во позадина од нивната единствена слика од денот на кој се свршиле. Интернетот како интернетот како и секогаш се обиде да „помогне “. Во продолжение галеријата:  


Во етер
Наслов
Изведувач

Background