полиција

Полицијата последниве неколку недели користејќи специјално тренирани гладни студенти кои можат да намириаат ајвар и на неколку километри им влезе во траг на повеќе доброорганизирани злосторнички здруженија кои преку своите активности на правење ајвар и малиџано го кршат законот и претставуваат опасност за заедницата. На ваквите криминалци не им е местото на слобода! Но сепак […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background