придобивки

Тешко некој може да им одолее на вкусните лубеници. И добро е тоа што е така, затоа што тоа е многу здраво, а притоа и нискокалорично овошје, полно со придобивки за нашето тело. Основните здравствени придобивки од лубеницата: 1. Лубеницата е богата со електролити и вода, кои се природен лек за борба против тропските жештини, жедта […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background