Рената Дескоска

Екс министерката Дескоска смета дека имало аргументи за одбрана во Стразбур на позицијата на државата. „Во секоја судска постапка аргументи имаат и едната и другата страна, а судот на крајот одлучува и пресудува. На случајот и досега имаат работено наши експерти. Верувам дека колегите од Бирото за застапување на нашата држава пред Европскиот суд за […]

https://youtu.be/nJfTUKfX1TQ
https://www.youtube.com/watch?v=gtd1Wn2tRt0

Во етер
Наслов
Изведувач

Background