родова еднаквост

МПЦ нема ништо против сексуалното образование, но тоа да се темели на наука, на биологија, на нешто што лабораториски може да се докаже, а тоа е дека мажот е маж, жената е жена и тоа се базира на биолошка реалност, нагласи денес при своето гостување на Стадион, Отец Јаков Стобиски, посочувајќи на тоа кои се […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background