Сергеј Попов

„Имаме комуникација на седниците на совет ги кажуваме своите критики,сепак СДСМ во општина Центар го има мнозинството и со тоа нормално го има последниот збор” вели Сергеј Попов – координатор на советничка група на ВМРО ДПМНЕ во Општина Центар во емисијата „Стадион” на Радио Канал 77. Според него беше ветено дека ќе се воведе мораториум […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background