систем-корупција

Секаде каде што не функционира системот, останува простор за корупцијата, рече претседателката на Државната комисија за спречување корупција (ДКСК), Билјана Ивановска, во денешната емисија “Стадион“ на “Канал 77“, зборувајќи за состојбите, откако деновиве беше објавен нов пад на Македонија  на скалата за перцепција на корупцијата. – Перцепцијата ја кажува првиот, во случајот Владата. Таа е […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background