слабеење

Американските регулатори од Агенцијата за храна и лекови ја одобрија првата пилула која може да биде дигитално следена низ телото, објави БиБиСи. Таблетите арипипразол на Abilify MyCite, за лекување на шизофренија и манични епизоди, имаат вграден сензор во нив, кој евидентира дека лекот е земен. Информацијата за таблетата може да се пренесе на смартфон, како […]

Напитокот не мора да е есктремно ладен за да ве освежи, ниту пак посебно комплициран за да ви помогне да симнете некој килограм. Таков е овој во прилог – се прави едноставно, се конзумиран доволно ладен, а има моќ на забрзување на метаболизмот, а со тоа помага и во отстранување на вишокот. Рецептот има само […]

Вообичаената пракса помеѓу сите нас е да слабееме во лето, но ако подобро размислиме, за да бидеме што е можно поубави во летните денови, убавото тело се формира во зима. И покрај тоа што скоро сите многу малку размислуваат за витката линија во зима, истражувањата покажуваат дека ладните денови се голем сојузник за слабеење. Зошто […]

Сакате да ослабете, но не сте сигурни каков режим на исхрана и вежби треба да воведете затоа што не знаете кој дел од вашето тело најмногу треба да го намалите или кои мускули да ги засилите? Новиот уред налик на огледало ќе ви помогне во тоа. „Магичниот уред“ Naked 3D Fitness Tracker не служи само […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background