спа

Исланд е островска земја без копнени граници во северниот Атлантик, помеѓу Гренланд, Норвешка и Британските острови, геолошки многу активен остров. На југозапад од островот се наоѓа долината Гриндавик, позната уште како „област на лавата“ во која е сместена најголемата термална бања „Сина лагуна“. Тоа е најпопуларната исландска атракција која настанала како последица од многуте вулкански […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background