тренирање

Иако тренингот во бременоста е нормална и секојдневна појава, во нашето општество и понатаму е табу и се смета за ризично однесување за време на бременоста. Но наспроти тоа, многу трудници кои тренираат велат дека се чувствуваат одлично, поодморни се кога тренираат, имаат поголема енергија, помалку ги боли грбот. Светската здравствена организација пропиша дека трудниците […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background