трпе

Трпе и Трпана во последно време не им одело никако во сексот. Отишол Трпе на лекар да се жали за маката која го снашла: – Драги докторе помагај. Трпана воопшто не ужива кога имаме односи! – Ех, мој Трпе, пробај малку да направиш атмосфера еве, на пример, обиди се да донесеш црнец и нека ве […]

Трпе легнал на паркиралиште и спие. Дошол полицаецот, го буди и му вели: Разбуди се, Трпе! Не си ти кола! Па, не си ни ти пајак – одговара Трпе.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background