фобија

Друштвената вознемиреност или фобија е психолошко пореметување кое доведува до екстремна количина на вознемиреност во секојдневни ситуации. Доведува до непријатни ситуации, разговори и сл. во зависност од личноста. Друштвената фобија е резултат на стравот како ќе ве гледаат другите, што ќе речат за вас, дали можеби ќе се посрамотите. Некои симптоми на оваа фобија се: […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background