хаџиев

Борче Хаџиев директор на Фондот за осигурување депозити, информираше дека половина од штедачите кои се во законската рамка од 30 000 евра веќе се обештетни преку другите банки.Тој ги повика граѓаните да бидат повниматлени кога вложуваат пари во банките. – Најдобро е да ги распоредат депозитите во повеќе партиции на повеќе членови од семесјтвото и […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background