хонорарци

Хонорарците се категорија која не е на товар на државата и со сопствен труд и знаење се обидува да оствари доход и да опстане, вели даночниот експерт Борче Смилевски зборувајќи за најавеното оданочување на хонорарците. Тој вели нема разлика со она што било најавено во 2014 за време на поранешниот премиер Груевски, кога имаше и […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background