Јаким Неделков

Се’ поизвесно е дека нема да има поместувања од договорениот штрајк на наставниците во понеделник. Наставниците ќе дојдат на работа во училиштата, но нема да изведуваат настава. Децата, доколку дојдат, ќе бидат обврска на директорите. Ова во емисијата „Стадион“ на Канал 77 го кажа претседателот на СОНК, Јаким Неделков. -Во понеделник, доколку ништо не се […]

https://youtu.be/b19eVgOvqeQ

Во етер
Наслов
Изведувач

Background