Јелена Жугиќ

Коментарот за „ гумените куршуми “ од  времето на ,,Шарената револуција“ беше многу добро искористен за да ме девалвира по секој основ и професионално и во мојот политички ангажман, изјави  во  емисијата „Стадиона“ на Канал 77, актерката Јелена Жугиќ, во денешното гостување како советник во советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во град Скопје. „ Тоа беше […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background