The Backdoor Band со добра забава за публиката на Вино Викенд – Штип

Прв ден од манифестацијата која за првпат се случува во источна Македонија. Домаќини се порфесионалците од Радио Кафе Канал 77 – Штип, кои го организираат Вино Викенд. Освен во вино и храна, посетителите ќе може да уживаат во одлична музика, за што денеска ќе се погрижат Еквинокс, Д бек дор бенд и Ике де Кока.

„Втори сме на програмата, па би сакале да ги поканиме сите да не посетат и да слушнат што сме подготвиле за нив. Времето не е многу добро, но ние ќе ги изненадиме со добра забава“, изјави Жарко од Д бек дор бенд во емисијата „Попладне со Ангела“.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background