Нова српска серија „Тајкун“ (видео)

Владан Симоновиќ е сопственик на Сигма – еден од најбогатите и најмоќни луѓе во државата. Владан своето богатство го стекнал на сомнителен начин во текот на деведесетите години од минатиот век, а денес е прогонет човек кој е спремен на се’ за да ги оствари својте очекувања, моќ и тајни..
Владан Симоновиќ во улога на Драган Белогрлиќ.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background