Стадион на Канал 77

ТВ Вис – Премиерно емитување недела од 17:30 до 19:30 часот и реприза во вторник од 06:00 до 08.00 часот.

 

 

ТВ Здравкин – Премиерно емитување сабота од 20:30 до 22:30 часот и реприза во недела од 20:30 до 22:30 часот и понеделник од 13:40 до 15:40 часот.

 

 

ТВ КТВ – Премиерно емитување недела од 16:00 до 18:00 часот и реприза во вторник од 12:00 до 14:00 часот и четврток од 15:30 до 17:30 часот.

 

 

ТВ М – Премиерно емитување понеделник од 13:00 до 15:00 часот и реприза во вторник од 06:00 до 08:00 часот.

 

 

ТВ Плус – Премиерно емитување недела од 11:00 до 13:00 часот и реприза во вторник од 13:00 до 15:00 часот и петок од 22:30 до 00:30 часот.

 

 

ТВ Кисс Менада – Премиерно емитување сабота од 22:30 до 00:30 часот и реприза во недела од 09:30 до 11:30 часот.

 

ТВ Протел – Премиерно емитување понеделник од 15:00 до 17:00 часот и четврток од 15:00 до 17:00.

 

 

ТВ Глоби – Премиерно емитување во сабота во 19:30.

 

 

ТВ Канал 8 – Премиерно емитување недела од 11:40 до 13:40 и реприза во вторник од 22:30 до 00:30.Во етер
Наслов
Изведувач

Background