Taмара продолжува да ја освојува Европа со „Monsters“

Откако очите и ушите на Европа ги сврте кон себе со евровизиската „Proud“, Тамара Тодевска продолжува да ја освојува европската сцена со уште едно парче на англиски јазик, „Monsters“.

За да биде сигурна во реприза на успешната приказна останува лојална на истиот тим кој работеше и на „Proud“, па така, во екипата се Дарко Димитров, Лазар Цветковски и Роберт Билбилов, а текстот е на Коста Петров.

Песната ја промовираше со видео, снимено на „Kenga Magjike Song Festival“ во Тирана Албанија.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background