Амбалажата од целулоза го задржува квалитетот на храната (видео)

Виктор Сементеев сопственик на печатницата „Софија“ од Богданци ги открива предностите од користењето на 100% природна амбалажа изработена од целулоза за достава на пици и пастрамајлии кои воедно ги користи и Радио Кафе Канал 77.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background