Бијонсе, Тејлор Свифт и Џоас Брадарс во најслушаните 5 топ песни за ова лето

Според светските топ листи и нивните прогнози за слушаноста на песните кои во моментов се најголемите хитови, но и поради прегледите на музичкиот канал Јутјуб помеѓу пронозите за песни кои ќе се слушаат и кои ќе бидат засолжителни на светските музички топ листи се следните:

Beyonce – Before I Let Go

Jonas Brother – Sucker

Shawn Mendes – If I Can‘t Have You

Ed Sheeran & Justin Bieber – I dont care

Taylor Swift – ME

 

 


Во етер
Наслов
Изведувач

Background