ВИДЕО: Полуголата албанска водителка ги злогеми градите и стана хит и во светот

Албанските ТВ-водителки од „ Fire TV“ веќе со месеци се хит во својата земја и тоа поради една едноставна причина, на малите екрани се појавуваат без градник.

Прва ваква водителка е Енки Брацај, што доби отказ откако се фотографираше за Плејбој, а неа ја замени атрактивната 24-годишна Грета Хоџа.

„Мојот изглед го нагласува она поради кое сакам да работам во телевизија. Се занимаваме со нешто оригинално“, изјавила Хоџа.

Она што Британците не го забележале, бидејќи досега не пишвале за овој „феномен“ е фактот што на Грета „мистериозно“ ѝ пораснале гради. Дали станува збор за вложување од страна на телевизијата или станува збор за нејзина инвестиција, не се знае.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background