Како се добива работа во Google на 13 годишна возраст?

Како се добива работа во Google на 13 годишна возраст? Со памет и вештини на момчето во прилог, кое заработува 120 000 американски долари месечно. Погледнете го неговото интервју во прилог.

 

 


Во етер
Наслов
Изведувач

Background